βάψιμο των θυρών στο σπίτι σας μπορεί να τις κάνει να φαίνονται ολοκαίνουργιες

Πώς να βάψετε εσωτερικές πόρτες


Το βάψιμο των θυρών στο σπίτι σας μπορεί να τις κάνει να φαίνονται ολοκαίνουργιες. Αυτό το βίντεο θα εξηγήσει πώς να βάψετε πόρτες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Προετοιμασία
Σφηνώνουμε την πόρτα μισάνοιχτη, αφαιρούμε τη λαβή και σκεπάζουμε το πάτωμα με εφημερίδα. Μια πόρτα είναι πιθανό να έχει μαζέψει βρωμιά και λίπη, επομένως πρέπει να πλένετε και να τρίβετε καλά με βρεγμένο και στεγνό χαρτί με ήπιο απορρυπαντικό.

Βαφή
Εάν έχετε μια ολοκαίνουργια πόρτα από γυμνό ξύλο, θα χρειαστεί να την επεξεργαστείτε με ένα αστάρι ξύλου πριν τη βαφή.

Βάψιμο
Για καλύτερα αποτελέσματα, μια πόρτα πρέπει να βαφτεί με συγκεκριμένη σειρά. Ξεκινήστε από τις άκρες και μετά προχωρήστε στα καλούπια και τα πάνελ, χρησιμοποιώντας την άκρη της βούρτσας για τις εσοχές. Στις πιο επίπεδες επιφάνειες, χρησιμοποιήστε το επίπεδο του πινέλου για να καλύψετε την επιφάνεια με χρώμα, βουρτσίστε αριστερά και δεξιά, ακολουθούμενες από πάνω και κάτω πινελιές για να απλώσετε ομοιόμορφα το χρώμα.

Αφού κάνετε τα ένθετα, προχωρήστε στην υπόλοιπη πόρτα. Πρώτα, βάψτε τα κατακόρυφα κεντρικά πάνελ, ακολουθούμενα από τα οριζόντια, πριν τελειώσετε με τις μακριές πλαϊνές λωρίδες.

Για να επιτύχετε ένα καλό φινίρισμα, φορτώστε το πινέλο γενναιόδωρα και απλώστε το χρώμα σε όλη την επιφάνεια, πριν τελειώσετε με μεγάλες, απαλές πινελιές. Μην ξαναδουλέψετε το χρώμα μόλις αρχίσει να στεγνώνει, καθώς αυτό θα δημιουργήσει ένα ανομοιόμορφο φινίρισμα.

Πως Να Βάψετε Τους Τοίχους μόνοι σας.

Ξεκινώντας να βάψετε τους τοίχους σας πρώτα για να μην λερωθεί το δάπεδο στρώνετε χαρτόνι του μέτρου (οντουλέ) σε όλο το δωμάτιο και στις ενώσεις κολλάμε χαρτοταινία. Θα καλυφθούν τα έπιπλα με νάυλον μιας χρήσης ψιλό.Αν θέλετε μεταφέρετε τα έπιπλα στο κέντρο για να μην σας ενοχλούν.Να μπορείτε να τα καλύψετε όλα μαζί με λιγότερα  νάυλον. Καλύπτουμε τα περβάζια και τις άκρες από τις κάσες των πορτών με χαρτοταινία για να μην λερώσετε και για να βάψετε ίσια..Οι τοίχοι δεν πρέπει να έχουν λάδια και σκόνες,αν υπάρχουν πρέπει να καθαριστούν με σαπούνι και νερό με ένα πανί.Αν υπάρχουν ρωγμές στους τοίχους ή βγήκε το προηγούμενο χρώμα(να πετάξει κομμάτια)θα πρέπει να ξύσετε με μια σπάτουλα για να καθαρίσουν.Στη συνέχεια στοκάρουμε τους τοίχους.Με ένα πινέλο καθαρίζετε τις ρωγμές  όσο καλύτερα γίνεται την σκόνη και τα σαθρά κομμάτια και τις γεμίζετε με αρμόστοκο σε φύσιγγα βάζοντάς την σε ένα πιστόλι σιλικόνης αφήνοντας λίγο χώρο για να το κλείσουμε με στόκο κατάλληλο για τοίχους.Μόλις τελειώσετε ξύνεται τα στοκαρίσματα με ψιλό γυαλόχαρτο Νο 220  περνάτε το αστάρι για να μονώσετε τους τοίχους.Μόλις στεγνώσει το αστάρι εφαρμόζετε το πλαστικό χρώμα το οποίο μπορεί να χρειάζεται δύο στρώσεις.Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήστε για να βαφεί ο τοίχος είναι ένα ρολό για μεγάλες επιφάνειες,ένα πινέλο για γωνίες για γύρω από τις κάσες τα περβάζια και γενικά εκεί που δεν φτάνει το ρολό..

Οδηγίες Χρήσης Για Καθαριστικό Appolon Ap-303

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Να φοράτε πάντοτε πλαστικά γάντια και προστατευτικά γυαλιά. Εφαρμόστε το καθαριστικό πλακιδίων σε μια μικρή περιοχή και αφήστε το 24 ώρες προκειμένου να προσδιορίσετε την ευκολία χρήσης και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βρέξτε την επιφάνεια με καθαρό νερό πριν εφαρμόσετε το καθαριστικό.

  1. Κεραμικά πλακάκια: Ρίχνετε τοκαθαριστικό υγρό πλακιδίων στην επιφάνεια, το αφήνετε να δράσει για 2-3 λεπτά και τρίβετε με ένα σφουγγάρι ή μια βούρτσα. Στη συνέχεια, ξεπλένετε με άφθονο νερό. Σε πολύ δύσκολους λεκέδες επαναλάβετε την διαδικασία. Σε περίπτωση που έχουν αρμολογηθεί πριν από 15 ημέρες χρησιμοποιήστε το σε αραίωση 1:1.
  2. Φυσική πέτρα: Αραιώστε το υγρό 1:1 με νερό ή εφαρμόστε το αδιάλυτο για πολύ δύσκολους λεκέδες. Αφήστε να το δράσει για 1 έως 2 λεπτά και τρίψτε την επιφάνεια με μια πλαστική βούρτσα. Τέλος, ξεπλένετε με άφθονο νερό.
  3. Για αγυάλιστα μάρμαρα: Αραιώστε τοκαθαριστικό με 3 μέρη νερού και ρίξτε το στην επιφάνεια τρίβοντας με μια σκληρή πλαστική βούρτσα. Μην αφήνετε το υγρό για περισσότερο από 1 λεπτό στην επιφάνεια. Ξεβγάλετε την επιφάνεια με άφθονο νερό. Σε ορισμένα χρωματιστά μάρμαρα ενδέχεται να εξασθενίσουν οι χρωματισμοί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Διαβρωτικό. Προκαλεί εγκαύματα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετέ τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλυθείτε αμέσως με άφθονο νερό. Χρησιμοποιείτε συσκευή προστασίας ματιών/ προσώπου. Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (δείξτε την ετικέτα του καθαριστικό υγρό πλακιδίων αν είναι εφικτό).

Οδηγίες Εφαρμογής, Ενεργειακού Χρώματος Κυψελών

Για την εφαρμογή του χρώματος κυψελών, πρέπει οι επιφάνειες να είναι καθαρές, στεγνές από λάδια, σκόνες, σαθρά κομμάτια, ξένα σώματα και ουσίες.

Σε άβαφες κυψέλες ασταρώνουμε από το ίδιο προιόν αραιωμένο με 50% νερό περνόντας πρώτα στις ενώσεις χωρίς αραίωση για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του χρώματος κυψελών. Το χρώμα για κυψέλες
πρέπει να περαστεί σε δύο στρώσεις ή χέρια για το πιο τέλειο αποτέλεσμα κλείνοντας τις τριχοειδής ρωγμές και μικρορωγμές. Αφού ασταρωθεί περνάμε το χρώμα αραιωμένο με 5% νερό για εφαρμογή με πινέλο, ρολό ή βούρτσα και αραίωση 10% για εφαρμογή με πιστόλι, στεγνώνει σε 1 ώρα, αλλά εξαρτάται από τις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και για επαναβαφή 5-6 ώρες. Η κάλυψη του χρώματος κυψελών bondex premium
είναι 10- 12 τετραγωνικά ανά λίτρο και για να πετύχουμε την καλύτερη απόδοση περνάμε τρείς στρώσεις.

Σε βαμμένες κυψέλες, ασταρώνουμε από το ίδιο προιόν αραιωμένο με 50% νερό, εφαρμόζουμε στις ενώσεις και στο επόμενο χέρι αραιώνουμε με 5% νερό. Εφαρμόζουμε το χρώμα κυψελών με πινέλο, ρολό ή βούρτσα αραιωμένο με 5% νερό και αραίωση 10% για εφαρμογή με πιστόλι. Περνάμε πάλι 3 στρώσεις για τα καλύτερα αποτελέσματα και τις σωστές αποδόσεις.

Το καθάρισμα γίνετε με νερό και σαπούνι

Καθαρισμός Και Συντήρηση Ξύλινων Deck

Λόγω ότι τα ξύλινα deck είναι εκτεθειμένα όλο το χρόνο στις καιρικές συνθήκες ή συντήρηση των ντεκ είναι απαραίτητη.

Ξεκινήστε την συντήρηση του ξύλινου deck καθαρίζοντας το με μία βούρτσα σκληρή για να φύγουν τυχόν φύλλα και σκόνες. Προτιμήστε ένα καθαριστικό ξύλου που αφαιρεί μούχλες, βρύα ακόμη και φύκια όπως το bondex καθαριστικό βρύων και άλγης για ξύλα και ξύλινα deck. Αραιώστε το μέχρι 20 λίτρα νερό απλώστε στην επιφάνεια, αφήστε για μερικά λεπτά και τρίψτε την επιφάνεια με βούρτσα. Κάντε την διαδικασία σταδιακά ώστε να μην στεγνώνει το καθαριστικό ξύλου στην επιφάνεια και προτιμήστε μέρες που να μην έχουν πολύ ήλιο.

Μπορείτε ακόμη να πλύνετε το ντεκ με πλυστική μηχανή με πίεση εώς 120 bar.

Αν υπάρχουν σχισίματα ή βγαλμένα καρφιά και βίδες αντικαταστήστε με νέες. Στοκάρετε αν χρειαστεί μετά τον καθαρισμό και πριν περάσετε λάδι εμποτισμού για Deck.

Όταν τελειώσετε την όλη διαδικασία με τον καθαρισμό του ξύλινου deck περάστε το
Vernilac, decking oil, Λάδι εμποτισμού, για ξύλινα deck, πολυουρεθάνης και για περίβλημα πισίνας ή το bondex decking oil για να το προστατέψετε από τις καιρικές συνθήκες. Για καλύτερα αποτελέσματα περάστε κάθε χρόνο μια φορά για την συντήρησή τους και να τονίσετε την φυσική ομορφιά του ξύλου.

Εφαρμογή Των Χρωμάτων Κιμωλίας Chalk Paint, Mondo Bello

Το χρώμα κιμωλίας, chalk paint, mondo bello της tetralux, με τις εκπληκτικές ιδιότητες με βάση την κιμωλία που σας επιτρέπει να δώσετε στα αντικείμενά σας μια Vintage εμφάνιση σε υλικά όπως πλαστικό, χαρτόνι, καμβά, μελαμίνη ακόμα και γυαλί. Η βάση του είναι από νερό και έτσι μπορείτε να χρωματίσετε τις περισσότερες επιφάνειες.

Τρόπος χρήσης

Όσο χρησιμοποιείτε τα χρώματα κιμωλίας, chalk paint mondo bello αποκτάτε και περισσότερες αγαπημένες τεχνικές αναπαλαίωσης, Vintage εμφανίσεις στα αντικείμενα σας.

Ξεκινώντας την διαδικασία πρέπει πρώτα να καθαρίσετε το αντικείμενο από σκόνες, λάδια, γράσο να είναι στεγνό και αν υπάρχουν ακίδες ή πετάγματα επιδιορθώστε τα εφόσον είναι απαραίτητο, για να πετύχετε το βάψιμο με κιμωλία. Αραιώστε με νερό ή χωρίς αραίωση, ανακινήστε καλά  και εφαρμόστε το χρώμα κιμωλίας chalk paint, mondo bello της tetralux, με πινέλο, ρολλό ή πιστόλι, σε πολλές στρώσεις. Βάψτε οριζόντια και κάθετα, έτσι ώστε να επιτύχετε μια ματ επιφάνεια, απαλή με βελούδινο φινίρισμα, χωρίς τρεξίματα κατάλληλη για να ξεκινήσετε την διαδικασία αναπαλαίωσης, να δώσετε την μορφή Vintage στα αντικείμενά σας και να διακοσμήσετε το χώρο σας.

Τεχνική για Vintage αποτέλεσμα. Αναπαλαίωση

Πειραματιστείτε για να καταφέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, Ωστόσο εμείς θα σας εξηγήσουμε κάποιους τρόπους ώστε να χρησιμοποιήσετε τα σπρέι κιμωλίας.

Χρωματίστε το αντικείμενό σας με ένα χρώμα ή αναμειγνύοντας περισσότερα από τα χρώματα κιμωλίας, της tetralux, chalk paint, mondo bello της επιλογής σας και αφήστε να στεγνώσουν για 30 λεπτά. Με ένα υγρό πανί σκουπίστε την επιφάνεια απαλά για την απομάκρυνση τυχόν σκόνη, τρίψτε της άκρες του αντικειμένου σας, τις γωνίες και τις λεπτομέρειες μέχρι να εμφανιστεί το αρχικό χρώμα, πετυχαίνοντας έτσι μια όψη Vintage εμφάνιση αναπαλαιωμένου.

Ένας ακόμα τρόπος χρήσης των χρωμάτων κιμωλίας, chalk paint, mondo bello είναι με το χέρι. Χρωματίστε, βάψτε το αντικείμενο και πριν στεγνώσει τρίψτε με την παλάμη ή τα δάχτυλα στα σημεία που θέλετε για να δώσετε την αίσθηση φθοράς στο αντικείμενο. Αν πάλι δεν επιθυμείτε με το χέρι χρησιμοποιήστε γάντια προστασίας ή βρέξτε ένα πανί και κάντε την διαδικασία με αυτό για την δική σας αναπαλαίωση. Με ένα χρώμα βάσης από τα, χρώματα κιμωλίας, μπορείτε να βάψτε το αντικείμενο σας να αφήσετε να στεγνώσει και τρίψτε μέχρι να εμφανιστεί το αρχικό χρώμα σε σημεία. Τα χρώματα κιμωλίας, chalk paint, mondo bello λόγο ότι έχουν βάση το νερό είναι ασφαλές στο να τα αγγίζετε με γυμνά χέρια.

Ένας άλλος τρόπος χρήσης είναι για να πετύχετε Vintage αποτέλεσμα, βάψτε το βασικό χρώμα σε όλη την επιφάνεια, στην συνέχεια πάρτε ένα άλλο χρώμα και χρωματίστε τις άκρες και τις λεπτομέρειες, απλώνοντας με τα δάχτυλα πάνω από το αρχικό χρώμα για το αποτέλεσμα τις αναπαλαίωσης.

Τελικό αποτέλεσμα

Όταν τελειώσετε την διαδικασία και το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας αρέσει, αφήστε να στεγνώσει. Τα χρώματα κιμωλίας είναι ανθεκτικά και δεν χρειάζεται βερνίκι. Αν πάλι θέλετε μια extra προστασία μπορείτε να περάσετε βερνίκι νερού για διατηρήσετε την όψη vintage ή shabby chic, για περισσότερο καιρό.

Βάψιμο μελαμίνης με χρώμα κιμωλίας.

Για την εφαρμογή του χρώματος κιμωλίας σε μελαμίνη, αρχικά σκουπίστε με ένα πανί για να καθαρίσετε από τυχόν σκόνες ή λάδια. Στη συνέχεια επιλέξτε ένα ή και δύο χρώματα για να δώσετε την όψη που θέλετε. Αραιώνετε το χρώμα κιμωλίας με καθαρό νερό μέχρι 50% και περάστε το πρώτο χέρι σαν αστάρι πάνω στην μελαμίνη. Αφήστε να στεγνώσει και συνεχίστε την διαδικασία όπως αναφέρεται πιο πάνω για να πετύχετε αναπαλαίωση επίπλων από μελαμίνη.

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα azulo indigo

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα azulo indigo, μπλέ, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα azulo indigo ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα beige sahara

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα beige sahara, κρεμ, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα beige sahara ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα blanco roto

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα blanco roto, λευκό, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα  blanco roto ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα gris ceniza

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα gris ceniza, γκρί είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα gris ceniza, ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα london grey

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα london grey, γκρι, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα london grey ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα melocoton

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα melocoton μουσταρδί, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα melocoton ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα morron glace

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα morron glace, καφέ, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα morron glace ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα mostaza

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα mostaza, μουστάρδα, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα mostaza ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα negro plomo

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα negro plomo, μαύρο, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα negro polmo, ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα olivia vintage

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα olivia vintage, ελιά, είναι σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα olivia vintage ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες όπως γυαλί, πλαστικό, ξύλο, δίνοντας μια ανανεωμένη όψη στα αντικείμενα σας.
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα piedra

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα piedra, πέτρα, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα piedra ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα red velvet

7,60
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα red velvet, κόκκινο, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα red velvet ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα rosa petalo

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα rosa petalo, ροζ, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα rosa petalo ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα turquesa

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα turquesa, τιρκουάζ, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα turquesa ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα turquesa palido

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα turquesa palido, τιρκουάζ απαλό, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα turquesa palido ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα κρεμ, crema

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα κρεμ, crema, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα κρεμ, crema, ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι

Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα, rosa empolvado

8,00
Σπρέι κιμωλίας, chalk paint, χρώμα, rosa empolvado, ροζ απαλό, είναι ένα σπρέι κιμωλίας, chalk paint, σε χρώμα rosa empolvado, ροζέ, ιδανικό για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντας αποτέλεσμα Vintage
Προσθήκη στο καλάθι