Συντήρηση

Οδηγίες Χρήσης Για Καθαριστικό Appolon Ap-303

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Να φοράτε πάντοτε πλαστικά γάντια και προστατευτικά γυαλιά. Εφαρμόστε το καθαριστικό πλακιδίων σε μια μικρή περιοχή και αφήστε το 24 ώρες προκειμένου να προσδιορίσετε την ευκολία χρήσης και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βρέξτε την επιφάνεια με καθαρό νερό πριν εφαρμόσετε το καθαριστικό.

  1. Κεραμικά πλακάκια: Ρίχνετε τοκαθαριστικό υγρό πλακιδίων στην επιφάνεια, το αφήνετε να δράσει για 2-3 λεπτά και τρίβετε με ένα σφουγγάρι ή μια βούρτσα. Στη συνέχεια, ξεπλένετε με άφθονο νερό. Σε πολύ δύσκολους λεκέδες επαναλάβετε την διαδικασία. Σε περίπτωση που έχουν αρμολογηθεί πριν από 15 ημέρες χρησιμοποιήστε το σε αραίωση 1:1.
  2. Φυσική πέτρα: Αραιώστε το υγρό 1:1 με νερό ή εφαρμόστε το αδιάλυτο για πολύ δύσκολους λεκέδες. Αφήστε να το δράσει για 1 έως 2 λεπτά και τρίψτε την επιφάνεια με μια πλαστική βούρτσα. Τέλος, ξεπλένετε με άφθονο νερό.
  3. Για αγυάλιστα μάρμαρα: Αραιώστε τοκαθαριστικό με 3 μέρη νερού και ρίξτε το στην επιφάνεια τρίβοντας με μια σκληρή πλαστική βούρτσα. Μην αφήνετε το υγρό για περισσότερο από 1 λεπτό στην επιφάνεια. Ξεβγάλετε την επιφάνεια με άφθονο νερό. Σε ορισμένα χρωματιστά μάρμαρα ενδέχεται να εξασθενίσουν οι χρωματισμοί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Διαβρωτικό. Προκαλεί εγκαύματα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετέ τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλυθείτε αμέσως με άφθονο νερό. Χρησιμοποιείτε συσκευή προστασίας ματιών/ προσώπου. Σε περίπτωση ατυχήματος ή αν αισθανθείτε αδιαθεσία ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή (δείξτε την ετικέτα του καθαριστικό υγρό πλακιδίων αν είναι εφικτό).